Nyhamn i Kamerun

Om våre opplevelser og hverdagslivet i Afrika.

Bygging av kirketak

Legg igjen en kommentar

Regn er godt, og etter mange måneder uten vann er regnet som kommer en velsignelse. Plenen vår som var helt brun, har nå fått et fint grønt gressteppe.

For en stund siden var jeg på tur til Youkou sammen med jentene fra Hald. De ville gjerne se en tradisjonell afrikansk landsby og hvordan livet er der. Jeg hadde også et ønske om å få se igjen landsbyens kirke. Da vi var her for 7 år siden hadde de ikke fått ferdig tak på kirka før regnet kom. Det var et trist syn, veggene var laget av jord, kalt brick. Dersom en ikke får tak på byggverket før regnet kommer, er sannsynligheten stor for at vegger vil ødelegges av regnet. Da må en bygge på nytt og dette er både frustrerende og kostbart.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Bildet for 7 år siden er det Leif Arne Kalleland som har tatt.

I Johannes 7. 37b -38 snakker Jesus om det levende vann. ”Den som tørster, skal komme til meg og drikke! Den som tror på meg, fra hans indre skal det, som Skriften sier, renne elver av levende vann.”

I dag er det ei flott kirke her, med over 150 deltakere på gudstjeneste. Over 200 barn deltar på søndagsskolen. Kirka er viktig, og NMS er med å støtte bygging av kirker og kirketak her i Kamerun. Her kan du finne mer informasjon om det prosjektet.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s