Nyhamn i Kamerun

Om våre opplevelser og hverdagslivet i Afrika.

Juleavslutning på språksenteret

2 kommentarer

Torsdag 20. desember var siste skoledag før jul for å oss på språkstudiet. Her i Kamerun lever vi etter mottoet: «chaque jour c´est une fête!» Derfor benyttet Johannes anledningen til å utfordre de vante kjønnsrollemønstrene her i Kamerun. Mennene skulle lage mat og damene stod for programmet. Det var nok en viss skepsis blant proffeseurene. Resultatet ble i allefall en god treretters meny som høstet lovord fra inviterete gjester. Den beste tilbakemeldingen stod Isaac for; «en slik salat skal jeg lage hjemme hos meg på julaften«. Vel, vel, dette var iallefall trosstyrkende for misjonær Nyhamn.
Vi legger også ut noen festlige bilder fra damenes program. Denne oppgaven handlet om å mime hyrdenes reaksjon da englene møtte dem på Betlehemsmarken.

DSC_0004 DSC_0041 DSC_0032 DSC_0031 DSC_0016 DSC_0005

Reklamer

2 thoughts on “Juleavslutning på språksenteret

  1. Hei! Mitt navn er Cecilie Baann og jeg skal på skoleutveksling til Kamerun i februar/mars. Jeg kom over bloggen deres ved et tilfeldig søk på nettet og leste her at dere har gått språkkurs i Kamerun. Ble det arrangert gjennom NMS eller har dere arrangert det selv? Om det er mulighet for utenforstående å melde seg på, vet dere om de arrangerer kortere språkkurs, type 3 uker- 1 måned? Jeg har søkt febrilsk på nettet og diverse utenlandske reise-relaterte sider, men har ikke kommet over noen som tilbyr språkkurs i Kamerun. På forhånd takk for hjelpen, og lykke til videre med arbeidet i Kamerun.
    Vennlig hilsen Cecilie Baann

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s